mandag 30. juli 2012

Finland - Siste kveld i bjørneland

Så er årets Finlandstur historie. Den siste kvelden og natta tilbrakte jeg også nærmest den russiske grensa i "No mans land". Det ble en avslutning med en fin serie bjørnebilder. Årets tur gav langt bedre fotolys enn turen i fjor høst. Det betød også at flere minnekort ble fylt opp. Likevel skulle jeg gjerne hatt noen flere bilder av bjørn og ulv i det fine kveldslyset som til tider slikket myra. Det kan godt hende jeg blir å finne i bjørneland igjen om et års tid - på jakt etter nye motiver og unike opplevelser.

Takk til Tom og Arnfinn for en artig, siste natt i bjørneland, og en spesiell takk til Tom Schandy og Baard Næss som arrangerte turen.

Det tar på å sitte ca. 70 timer i kamuflasje i løpet av fem dager. Nå må lite søvn tas igjen før ferien er over og en ny jobb venter.

5 kommentarer:

 1. Ser ut til at du har hatt en fin tur. Fine bilder.

  SvarSlett
 2. Fint å følge med på hva du skriver og viser av bilder fra turen. Må være en helt spesiell opplevelse å sitte på en sånn plass og ha bjørn og ulv i nærheten! :)

  Knut W.

  SvarSlett
 3. Hi Svein.
  Beautiful work and amazing pictures from dificult spieces.
  Kind regards from Spain.

  SvarSlett
 4. Hei!
  Takk for sist og det som var en strålende tur! Jeg har allerede bestilt meg ny tur i april.

  Synes du hadde fått god uttelling på denne turen!
  Fine bilder av alle artene! Ble flere flotte siste denne her siste kvelden med bjørn!

  Ha en fin søndagskveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for sist Leiv Arne. Jeg vurderer en snøtur til Finland jeg også, men har hørt at det er litt usikkert i forhold til aktiviteten på denne tida.

   Slett