søndag 20. november 2011

Innvielse av Slottet

Lørdag var det duket for innvielse av Slottet, vårt nye fasjonalble fotoskjul. Det ble en høytidelig markering med flott fuglesang, god stemning og ikke minst napoleonskake. Foruten vi som hadde bygget Slottet, var blåmeis, kjøttmeis, spettmeis, flaggspett, hønsehauk og kongeørn invitert. Den eneste som ikke dukket opp var kongen selv (les kongeørna).

Arbeidet med Slottet startet på sensommeren. Det har blitt mange dugnadstimer med bæring av materialer og snekring før vi kom i mål. Derfor var det en fornøyd gjeng som møtte opp halv sju på lørdag morgen. Endelig var det kun fotosekken som skulle bæres oppover de bratte bakkene.

                                                                          Foto: Jan Erik Tangen

Slottet er bygget romslig med plass til fire fotografer. Det er mulig å fotografere ut av alle de fire veggene. Til sammen er det 13 fotoplasser. Det som kanskje er spesielt med Slottet er at vi kan velge om vi vil fotografere gjennom enveisglass eller gjennom åpninger i stoffdukene. Alle glassene gir oss svært god oversikt over hva som skjer utenfor. Ingen av oss har erfaring med enveisglass fra før, så det skal bli spennede å se hvordan bildekvaliteten blir sammelignet med tradisjonelle løsninger.

                                                                        Foto: Jan Erik Tangen

                                                                         Foto: Jan Erik Tangen

                                                                         Foto: Jan Erik Tangen

Vi gleder oss til fortsettelsen, og vi har stor tro på mange unike opplevelser fremover.

6 kommentarer:

  1. Hallo, og gratulerer med det flotte slottet!
    Regner med at dere får mange fine stunder der. Blir spennede å høre hvordan det fungerer med enveis glass. Det er noe vi også har tenkt litt på i den nye bua vår. Hva koster det for slike glass? Lykke til videre.
    mvh Willy

    SvarSlett
  2. Ser ut til å være snekkerabeid av ypperste klasse det der :o) Lykke til videre.

    SvarSlett
  3. Hei Svein Roger og grattis med det nye fotoskjulet! Nydelige omgivelser med motlys og greier! Skal bli spennende å følge med på hva dere får til og ikke minst erfaringene dere gjør med enveisglass. Lykke til, vi snakkes!

    Mvh Arnfinn

    SvarSlett
  4. Til dere alle.
    Ja, vi er spente på hva som dukker opp foran glassene. Foreløpig har vi hatt et par snarvisitter av kongeørna, men en høsnehauk satt lenge på åtet forleden dag.

    SvarSlett
  5. For et flott skjul! Gleder meg til å se resultatene av dette etterhvert!

    Har jo startet godt med hønsehauk og kongeørna kommer nok når den er innom på visitt allerede!

    Ha en fortsatt fin uke!

    Mvh Leiv Arne Åkset

    SvarSlett
  6. Kan ikke annet enn å gratulerer med skjulet, dere har vel hatt kranselag i følge god gammel skikk. Bør nok ikke få noen fillefrans opp der!

    Gleder meg til å se hvordan det går videre.

    Kåre

    SvarSlett