søndag 15. september 2013

Bloggtørke

Bloggen min har samlet støv den siste tiden. Jeg har hatt flere kortere fototurer, men de har blitt tilfeldige og ofte manglet mål og mening. Det har resultert i nærmest tomme minnekort, og tomme minnekort har gitt bloggtørke.

Det er på tide å få liv i et fotoprosjekt eller to utover høsten. Jeg har så vidt begynt å lete etter jerpa og håper å få hilse på den minste hønsefuglen om ikke så lenge. Om en måneds tid begynner jeg så smått å lokke hønsehauken til matfatet. Det skal bli spennende. Noen høstmotiver bør også være innefor rekkevidde.

I mellomtiden legger jeg ut noen bilder som er tatt før vi gikk over i en ny årstid.

Grønnstilk i solnedgang

 Soldogg og øyestikker 

 Tåkemorgen

Tåkemorgen

Lavskrike 

 Lavskrike

 Mårfanten

Mårfanten

 Multeplukker´n

6 kommentarer:

 1. Flott bildeserie der jeg likte stemningen i nr 4 veldig godt. Fint miljø i nr 7, men det fremstår litt lyst på min skjerm.

  SvarSlett
 2. det var da fine bilder, liker spesielt godt tåkebilde (nr3),

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 4. Bare en ting å si. "Dette var nydelig å se på" Spesielt det siste likte jeg særdeles godt.
  mvh
  Esben

  SvarSlett
 5. Hei Svein Roger!

  En solid serie dette. Flotte stemningsbilder. Må forresten gratulere med et særdeles vellykket mårprosjekt, bra jobba! Liker også det siste av "multeplukkeren". Viktig å få de unge ut i naturen å introdusere dem for alt det flotte som finnes på utsiden av PC skjerm og spillkonsoll. Lykke til med jerpa, mulig jeg prøver meg til helga selv ;)

  SvarSlett
 6. Mange flotte bilder og stemninger! :)

  SvarSlett