tirsdag 13. desember 2011

The eagle has landed

Søndag kveld bar det til skogs for å sjekke åteplassen foran gammalskjulet. Regnvær gjorde veiene speilblanke og kjøreturen til et sjansespill, men hva ofrer man ikke for hobbyen sin?

Jeg hadde ikke vært ved gammalskjulet siden mandag kveld. Slakteavfallet jeg la ut da var selvsagt borte. Grevlingen hadde også slanket seg betraktlig i løpet av uka. Jeg skulle gjerne visst hvem som hadde vært på besøk. Mest sannsynlig var det kråkefugler, hønsehauk og rev som hadde hatt etegilde.

Vi har hatt et viltkamera stående på plassen noen uker, men det har ikke fungert tilfredsstillende så langt. Kun portretter av en ivrig fôrer hadde funnet veien til minnebrikka. Derfor var det bare så vidt jeg tok bryet med å sjekke kameraet i regnværet. Til min store glede hadde kameraet fanget 30-40 bilder av en kongeørn. Yes, the eagle has landed...

                                                                                            Arkivfoto

Det skal bli spennende å følge med fremover. Desember har erfaringsmessig vært en måned med mye ørneaktivitet på åteplassen. Jeg klarer knapt å vente til anledningen byr seg å sitte i gammalskjulet igjen.

3 kommentarer:

 1. Venter spent på fortsettelsen :o)Spennende saker.

  SvarSlett
 2. så hvis det er et vakkert bilde, men gledet deg, og deretter aldri så stor som denne
  Wow super klasse
  hilsen Frank

  SvarSlett
 3. Lykke til videre! Veldig spennende og flott bilde du legger ut her!

  Ha en fin kveld videre!

  SvarSlett